diensten

2BE architecten, architectenbureau uit Hasselt, gespecialiseerd in moderne en landelijke architectuur, meerdere bouwstijlen, bouwbemiddeling, bouwexpertise en meerdere bouwtechnieken.

01

17.24 Woning K-C 01

architectuur

Jouw ambities en wensen vertalen wij naar een ontwerp op maat. We analyseren jouw verwachtingen, wat resulteert in een solide architecturaal concept.

Van ontwerp en omgevingsvergunningsaanvraag tot opmaak van het uitvoeringsdossier en werfopvolging: we staan jou bij doorheen het volledige traject.

02

bouwbemiddeling

Voorkomen is beter dan genezen, maar soms loopt de bouw of renovatie van een woning niet volgens plan of afspraak.

Bieden initiatieven tot onderlinge regeling of aangetekende brieven geen soelaas?
Schakel 2BE architecten in als erkend bemiddelaar. We leiden de onderhandeling in goede banen en gaan op zoek naar een conflictoplossing tussen partijen waar iedereen akkoord mee gaat. Op die manier vermijd je een juridische procedure met bijhorende hoge kosten.

03

18.11 Woning VH 03

BOUWexpertise

Het technische en complexe karakter van een bouw- of verbouwproject evolueerde sterk de voorbije jaren.
Daarom doe je best een beroep op een erkend bouwexpert in het geval van een bouwgeschil.

Het verslag van een expert vormt immers een solide basis voor de uitspraak van een rechtbank of het oordeel van een verzekeringsmaatschappij.

Naast bijstand bij geschillen over bouwschade of -gebreken, geven we als bouwexpert ook technische raad bij de aankoop van een woning of bieden we bijstand bij de oplevering van een woning, appartement of groter bouwproject.